Оторизиран дилър

ЛУКС И ФУНКЦИОНАЛНОСТ

GREAT WALL
STEED 6

STEED 6 е по-луксозният и функционален представител на пикапите в гамата на GREAT WALL.  Лекотоварен автомобил, който се отличава с по-голямо междуосие, по-голям товарен отсек и повече място в купето. 

STEED 6 впечатлява с по-дързък и агресивен външен вид, благодарение на масивната хромирана решетка и ярките предни светлини, оборудвани с оптично насочващи лещи.

ПЪТУВАЙТЕ И РАБОТЕТЕ ЗАЕДНО

СИГУРНОСТ И СПОКОЙСТВИЕ

Сигурността на пътниците е водеща при проектирането на новия STEED. Конструкцията е на стоманено шаси, а купето е деформационно устойчиво благодарение на стоманената носеща рама и стоманените греди във вратите.

ИДЕАЛНОТО РЕШЕНИЕ

STEED 6 е идеалното решение за всички, които искат да се чувстват истински спокойни както на пътя, така и извън него. Стабилното пътно поведение на автомобила е гарантирано от TOD система за интелигентно 4х4 задвижване и независимото предно окачване.

ПРЕМИУМ ИЗЛЪЧВАНЕ

STEED е пикап от следващо поколение, който надгражда възможностите на своя предшественик (STEED 5) с премиум излъчване, комфортен интериор, множество интегрираните системи за активна и пасивна безопасност и подобрена проходимост.

НАДЕЖДЕН И СИГУРЕН ДВИГАТЕЛ

Доказалият се през годините 2,4 литров бензинов агрегат на Mitsubishi е изключително надежден и може да разчитате на него във всякакви ситуации както на пътя, така и извън него.

СИСТЕМА ЗА ЗАДВИЖВАНЕ 4WD

Интелигентната 4WD система, разработена от американския гигант BorgWarner, автоматично превключва между режимите на задвижване като отчита особеностите на пътните условия.

ESP- СИСТЕМА BOSCH 9.0

Системата е проектирана да следи и анализира в реално време пътното поведение на автомобила и веднага да внася коригиращи действия при отклонения от зададената траектория на движение.

СИСТЕМА ABS+EBD

Системата за сигурност, разработена от Bosch осигурява оптимално спиране, намалявайки ефективно спирачния път, тя предотвратява поднасянето на автомобила и блокирането на колелата при рязко спиране.

МУЛТИМЕДИЙНА СИСТЕМА

STEED 6 разполага с мултимедийна система с 8“ сензорен LED дисплей. След превключване на задна скорост върху екрана напълно автоматично се визуализира зоната зад автомобила, което подобрява сигурността и улеснява паркирането. 

ПРОСТОР И КОМФОРТ В КУПЕТО

STEED 6 предлага повече пространство за пътниците, без да отнема от товарния обем. Качеството на вложените материали в купето, както и анатомичните кожени седалки със система за подгряване, увеличават усещането за комфорт при пътуване.

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ

Обем на двигателя - 2 378 куб.см.
Максимална мощност - 122 к.с.
Максимален въртящ момент - 200 Nm/2500-3000
Скоростна кутия - 5-степенна ръчна
Среден разход на гориво - 12.4л/100 км
Ниво на CO2 вредни емисии при смесен цикъл на движение - 283г/км
Пътен просвет при пълно натоварване - 195мм
Преден/заден ъгъл на заход - 25°/21°
Товароносимост - 950 кг
Размери на товарното пространство - 1545х1460х480 мм

РАЗМЕРИ

АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

ГАЛЕРИЯ

ЕКСТЕРИОР
ИНТЕРИОР