Оторизиран дилър

ОФЕРТИ

Haval H2. Автомобил, създаден, за да впечатлява.

Добре познатият, компактен кросоувър Haval H2 е вече тук, с нов, по-завладяващ дизайн. Фейслифт версията на модела е с по-модерно излъчване и редица подобрения в интериора. Индивидуалният почерк на дизайнера се откроява в по-голямата предна решетка, която е допълнена от LED светлини.

 

Интериорът на автомобила е максимално изчистен, но стилен. Ергономичните кожени седалки осигуряват добра позиция на водача, както и отлична видимост. Централната конзола на автомобила позволява бърз и лесен достъп до основните контролери и бутони.

 

Haval H2 се предлага с 1.5 литра, бензинов двигател.  Потребителите могат да избират между модификация с автоматична или ръчна скоростна кутия, както и между вариант с предно или пълно предаване на четирите колела.

 

В автомобила е добавена Apple CarPlay система, която позволява синхронизация между Вашия смартфон и инфотейнмънт системата в колата.

 

Моделът се предлага в две нива на оборудване – Comfort и Premium и на цени започващи от 34 990 лева с вкл. ДДС.

 

Заявете своето тестово шофиране тук или се свържете с най-близкия оторизиран представител на марката, за да получите информация за текущите условия.

* Тази оферта вече не е валидна
Отстъпка отвъд очакванията ти!

Вземи своя нов SUV автомобил Haval H6. Само сега с отстъпка отвъд очакванията ти.
Избери автомобилът, който ти подхожда най-добре и получи отстъпка до 20%* от неговата крайна цена.

Haval H6 е пълноразмерен SUV автомобил, който предлага максимален комфорт и голямо вътрешно пространство. Автомобил, подходящ, както за градски, така и за семейни, извънградски пътувания.
Моделът е снабден с множество технологии и асистенти, улесняващи шофирането и гарантиращи сигурността на водача и неговите спътници.

Haval H6 е оборудван с девето поколение ESP система от Bosch, която интегрира системи за сигурност като, система против преобръщане (RMI) и система за контрол на сцеплениетo (TCS).
Водачите са подпомогнати и от следните асистенти: спирачен асистент (BA), асистент за спускане и потегляне по наклон (HDC, HLC), 360 ̊ камера за наблюдение на зоната около автомобила, адаптивен круиз контрол (ACC), система, предупреждаваща за опасност от челен сблъсък (FCW), система за автономно спиране (AEB).

Сега и с възможност за 360 ̊ обиколка на автомобила от всяко място и по всяко време. С няколко клика на мишката, може да разгледаш подробно автомобила отвън и отвътре.

Haval H2
Специални цени и отстъпки и за автомобил Haval H2. За повече информация се свържи с най-близкия до теб дилър на марката.

* специалните условия са валидни за ограничено количества автомобили Haval H6 и Haval H2

* Тази оферта вече не е валидна