Оторизиран дилър
 • HAVAL – THE SUV LEADER

  HAVAL е автомобилна марка, фокусирана върху разработването и производството на SUV автомобили. Тайната рецепта за успеха на марката са отдаденост, страст и вслушване в нашите клиенти, защото те са най-важни за нас. В нашите модели влагаме най-новите смарт технологии и прилагаме най-високите стандарти за безопасност, за да Ви предложим ново усещане за пътя и нови емоции.

  Въздушни възглавници

  HAVAL H2 е снабден с 6 въздушни възглавници от най-висок клас (предни, странични въздушни възглавници и въздушни възглавници тип завеси), които се активират при необходимост, за да минимизират риска от травми. Предните седалки са допълнително оборудвани с активни подглавници, които при удар, задействат системата за защита на врата.

  Асистенти при паркиране

  Асистенти при паркиране - сензорен парктроник, камера за заден ход и камера интегрирана в дясното огледало за подпомагане на паркирането. Системите, улесняващи паркирането, визуализират възможните препятствия при паркиране, отстоянието до тях, както и траекторията на паркиране, на дисплея на централната конзола.

  Сигурност

  Запиши час онлайн