Оторизиран дилър

HAVAL H6 - футуристичен дизайн и неповторимо излъчване

Футуристичен дизайн, хармонични линии, подчертано агресивен външен вид – това са характеристиките, които придават неповторимо излъчване на пълноразмерния SUV – HAVAL H6.

Сигурността е водещ мотив при проектирането на всеки един детайл

В търсене на безкомпромисна сигурност при проектирането на автомобила, конструкторите на Haval H6 разработват модела върху иновативна защитна клетка и допълнително усилват купето.

Повече пространство, повече комфорт

Купето на H6 осигурява максимално вътрешно пространство. Седалките са изработени от висококачествени, меки на допир материали и са с анатомичен профил за максимален комфорт на пасажерите, дори и при дълги пътувания.

ФУНКЦИОНАЛНОСТИ

Функции на автомобила, които са вдъхновени от стремежа към новаторство, 
и които ще направят Вашето пътуване по-приятно и сигурно.

Автоматична 7-степенна DCT скоростна кутия

Отличена в топ 10 на най-добрите скоростни кутии в света за 2017 г., 7-степенната автоматична скоростна кутия с двоен съединител на HAVAL H6 впечатлява с изключително бърз отговор и синхронизация с двигателя, така че превключването на скоростите да става плавно и неусетно, а мощното ускорение да е гарантирано. Водачът може да избира между автоматичен и полуавтоматичен режим на кутията и удобно да превключва предавките от „перата“, разположени на волана.

360°-ова камера за по-лесно и интуитивно паркиране

Вземете контрола изцяло в свои ръце. Кажете „сбогом“ на мъртвата зона. 360°-овата камера осигурява цялостен и детайлен поглед върху пространството около автомобила, което позволява на водача да маневрира и паркира по-лесно, удобно и напълно безопасно. И ако паркирането продължава да бъде предизвикателство, винаги може да разчитате на помощ от интегрирания в HAVAL H6 асистент за полуавтоматични паркинг.

Адаптивен круиз контрол

Използвайки преден радарен сензор, системата за адаптивен круиз контрол поддържа постоянна скорост и разстояние от автомобила отпред, като автоматично ускорява и намалява вашата скорост, за да поддържа желаното разстояние. Когато пред автомобила няма превозно средство, от което да спазва дистанция то той подържа зададената скорост.

Дигитален инструментален панел

Технологичен и практичен – дигиталният 12.3`` инструментален панел визуализира необходимата информация за състоянието на автомобила, използвания режим на шофиране и други активни системи. Благодарение на интуитивния интерфейс само един бърз поглед е достатъчен, за да получите данните, които искате, без да отклонявате вниманието си от пътната обстановка.

Три интелигентни режима на шофиране

В зависимост от терена, Вашия стил на шофиране и персонални предпочитания можете да избирате между три режима на шофиране – NOR, ECO и SPORT. Изберете този, който ви подхожда най-добре и се насладете на оптимално пътно поведение на автомобила.

Системи за предупреждение за челен сблъсък и автономно аварийно спиране

Системите за предупреждение за челен сблъсък и автономно аварийно спиране работят свързано една с друга. Благодарение на чувствителни предни сензори и камера Вашият автомобил усеща пътя пред себе си, и когато установи внезапно спиране на автомобила отпред първоначално се намесва FCW системата като Ви предупреждава за възникналата опасност, а след това в случай, че не реагирате се задейства и AEB системата, която контролира спирачната сила в съответствие със степента на опасност от сблъсък.

СИГУРНОСТ

Армирана стоманена клетка на купето

Стоманената клетка и усилването на купето на HAVAL H6 осигуряват безкомпромисна сигурност. Благодарение на стоманената клетка, дори и при преобръщане, купето запазва целостта си, за да минимизира нараняванията на водача и неговите спътниците.

Високи технологии за високо ниво на безопасност

HAVAL H6 е оборудван с редица смарт асистенти, които имат за цел да подпомагат водача и да предотвратяват потенциални опасности. Сред асистентите за пасивна безопасност са: FHR асистент за наблюдение на мъртвата зона, LDW и LCA системите за следене на лентата на движение, CTA системата, която сигнализира за намиращи се в близост други автомобили, ESP и RMI системите отговорни за стабилността на автомобила на пътя, HDC и HAC асистентите за качване и спускане по наклони, BOS спирачен асистент и много други.

КОМФОРТ

Просторното купе, по-широките и удобни седалки с анатомичен профил увеличават комфорта при пътуване.. Двузоновата климатичната система дава възможност да се зададе предпочитана температура в различните зони на автомобила.

ДВИГАТЕЛИ

1.5 GDIT

Усъвършенстваната CVVL технология на 4-цилиндровия бензиновия двигател спомага за разтоварването на двигателя и същевременно с това, намаляване разхода на гориво. Дюзите са центрирани, така че директното впръксване на гориво в цилиндъра да гарантира извличането на максимум мощност от всяка капка гориво.

2.0 GDIT

Съвременният, 4-цилиндров, GDTI бензинов двигател ускорява плавно и осезаемо за секунди. Електронно контролираният турбо компресор с променлива геометрия позволява по-бърза реакция на двигателя.

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ

Създайте вълнуващо съдържание, с което да представите Вашия бизнес в най-добрата възможна светлина. По този начин ще спечелите доверието на своите клиенти и ще ги убедите в качествата на продукта или услугата, които предлагате.

Дължина:4610 мм
Ширина:1860 мм
Междуосие:2680 мм
Обем на резервоара:58 л
Двигател1.5 GDIT бензин
Обем на двигателя:1497 куб. см
Максимална мощност:163 к.с.
Максимален въртящ момент:280 Nm
Максимална скорост:180 км/ч
Среден разход на гориво:7.7 л/100 км
Двигател2.0 GDIT бензин
Обем на двигателя:1967 куб. см
Максимална мощност:190 к.с.
Максимален въртящ момент:340 Nm
Максимална скорост:190 км/ч
Среден разход на гориво:8.5 л/100 км 

РАЗМЕРИ