Оторизиран дилър

КАКВО СТОИ ЗАД МАРКАТА HAVAL?

HAVAL е SUV марката на световния производител на леки и лекотоварни автомобили – Great Wall Motors Company. Компанията e първият, частен китайски производител, с над 30 години опит в автомобилното производството. През 2013г. от Great Wall Motors Company официално отделят своята SUV гама под марка HAVAL. По този начин компанията дава своята заявка, че се фокусира върху производството на SUV автомобили, следвайки своите най-важни корпоративни ценности – Focus, Dedication, Specialization (Фокус, Отдаденост, Специализация).

ПОСТИЖЕНИЯ И НАГРАДИ

HAVAL E Nº1 SUV МАРКА В KИТАЙ

РЪСТ В ЕКСПОРТА

В края на 2017г. компанията отчита 183% ръст в експорта на HAVAL. Марката присъства на над 20 международни пазари, сред които са държави като: България, Австралия, Южна Африка, Чили, Перу, Еквадор, Русия, ОАЕ и др.

РЪСТ НА ПРОДАЖБИТЕ

През 2017г. продажбите на SUV автомобили с марка HAVAL са малко над 850 000 броя.

10-ТИ НАЙ-ГОЛЯМ SUV ПРОИЗВОДИТЕЛ

През 2016г. Haval става 10-ят най-голям SUV производител в света, оставайки след себе си марки като Мercedes, BMW, Mitsubishi.

BRAND FINANCE GLOBAL 500

През 2018г. марката HAVAL заема престижната 16-та позиция в класацията, определяща най-скъпите автомобилни марки в света - Brand Finance Global 500. Brand Finance е независима консултантска и оценителска компания, базирана във Великобритания.

ANCAP ТЕСТОВЕ ЗА СИГУРНОСТ

През Ноември 2017г. модел HAVAL H2 получава 5 звезди и на австралийските тестове за сигурност – ANCAP (Australian New Car Assessment Program)

C-NCAP ТЕСТОВЕ ЗА СИГУРНОСТ

През 2017 г. автомобилът HAVAL H2 преминава C-NCAP’s тестове за сигурност, на които получава 5 звезди. Компанията дава поредната заявка, че сигурността на пътниците е тема от изключително значение.

МИСИЯ

Мисията на HAVAL е да се превърне в световна автомобилна марка, специализирана в производството на SUV автомобили. Марка, която предоставя едно истинско и вълнуващо изживяване на своите клиенти, която успява да ги очарова и да се превърне в предпочитания избор

ВИЗИЯ

HAVAL e автомобилна марка, произвеждаща висококачествени SUV автомобили. За нас, детайлите са изключително важни и поради тази причина се стремим непрекъснато да подобряваме всеки един аспект от автомобила и изживяването свързано с него.

ЦЕННОСТИ

Ценностите, които компанията следва по пътя на осъществяване на своята мисия са:

ФОКУС

  • Фокус върху детайлите
  • Фокус върху клиентското изживяване
  • Фокус върху гарантираната сигурност

ОЧАРОВАНИЕ

HAVAL е бранд, който трябва да очарова своите клиенти при досега им с него. 

 

  • Очарование от дизайна
  • Очарование от качеството на използваните материали
  • Очарование от технологиите
  • Очарование от точните пропорциите и симетрията, които гарантират отлично пътно поведение на автомобила

ИНОВАЦИИ

Иновациите са в основата на развитието на марката. Зад успеха на HAVAL се крие дългогодишен технологичен опит, съчетан с неспирна развойна и изследователска дейност.

R&D ЦЕНТРОВЕ

От своето създаване до сега, компанията Great Wall Motors Company Limited, собственик на марките HAVAL и Great Wall, е следвала безусловно принципа за непрекъснато иновиране и усъвършенстване, както на производствения процес, така и на технологиите и материалите влагани в произвежданите автомобили. Първите центрове за научна и изследователска дейност на компанията отварят врати в Китай, като в тях са заети над 6 500 висококвалифицирани специалисти. Водени от стремежа – компанията да се превърне в един от лидерите в автомобилното производство от GWM разширяват своята мрежа от научно-изследователски центрове. Към момента компанията разполага с 8 R&D центрове в Япония, Европа, САЩ, Индия, Корея и т.н. Последният високотехнологичен център беше открит в началото на 2018г. в Австрия. В него ще се разработват двигатели и трансмисии, като фокусът ще бъде върху електрическите автомобили.

В бъдеще GWM ще продължава да инвестира в научноизследователска и развойна дейност, да разширява своята технологична мрежа, за да отговори на глобалните изисквания и се превърне във водещ SUV производител.

ПАРТНЬОРСТВО

Освен непрекъснатите инвестиции в развойна дейност, разработката на собствени агрегати и компоненти, GWM си сътрудничи с едни от водещите автомобилни марки, предоставящи технологични решения в области като сигурност, свързаност и т.н. В автомобилите с марка HAVAL са вложени компоненти на доказани лидери в областта като: AUTOLIV, BOSCH, BORGWARNER, DELPHI, GETRAG, HELLA, NONEYWELL, VALEO И др.